I. a. f. t. e. n. h. r. j. g. l. v. s. i. k. m. o. D. b. d. u. ø. ,. å. æ. O. C. M. p. A. ). . F. -. 1. y. V. E. T. S. H. L. B. (. c. 3. N. R. P. G. ½. 2. 0. 5. 6. 4. z. J. à
Rids sværen med en kniv ned i fedtlaget men uden at ramme kødet, eller bed slagteren om at gøre det. Husk, at gemme fonden til sovs (den kan tilføres smag fra brunede løg, timian og rodfrugter)
Flæskestegssovs og sovs til andestegen. Skal vi lige tage den medsovs og sauce. Skum skyen, som er smeltet af under tilberedningen, ved at fjerne fedtet, der svømmer ovenpå med en ske
Brun sovs, hvide og brunede kartofler og rødkål. En af de ting en husmor/far frygter til jul, når flæskestegen ligger i ovnen, det er om sværen nu også bliver sprød
Flæskesteg på en ny måde med afsæt i den gode Hr. Så er det bare mig, der er småt begavet ud i søgningens kunst, og opskriften reelt er her allerede, så bær over med her, for så kommer her en genganger
K. n. i. b. e. r. d. t. m. a. f. å. l. æ. s. k. g. ,. o. y. j. u. é. v. p. 4. %. F. U. ø. c. h. L. &. G. A. D. S. B. H. -. ü. ". Ü. T. E. M. I. R. V. N. O. 2. 3. 5. 0. (. 1. /. ). J. S l
C. a. m. i. l. P. u. s. b. o. g. J. h. r. v. æ. e. t. n. d. 1. 4. -. 3. j. ø. p. å. k. f. y. B. F. ). D. I. O. 6. ,. 5. (. H. 0. 2. c. w. K. S. G. L. 9. M. T. V. A. t l
En af julens absolutte klassikere er flæskestegmed sprød svær. Uden den sprøde svær er flæskestegen knap så spændende, så derfor har jeg lavet en guide, hvor du trin for trin kan se, hvordan du er sikker på at få sværen sprød og kødet saftigt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.