Tilsæt de tørre ingredienser og pisk det sammen med mælken. Næsten ikke til at modstå - frisk og lækker, ja lige til at spise ,Chokolade/marcipan cupcake m/hindbær frosting(Fyld af hindbær mousse i midten)Du skal bruge
Pistacie drøm - raw food brownieEn virkelig lækker kage der ikke kræver bagning og som du kan spise med god samvittighed hvis du skal smide lidt overflødige kilo
I weekenden blev disse lækre flødebollermedhindbærskumogmarcipanbund fremstillet. Til sidst pensles flødebollernemed mørk chokolade og toppes til hakkede pistacienødder
Til trods for det blev resultatet faktisk hæderligt, så hvis du bare lover mig at vælge et bedre tidspunkt at gå i gang, så er du garanteret ægte flødebollesucces Og det er da skønt at kunne tage hjemmelavede flødebollermedmarcipanbundmed som værtindegave eller servere for gæster
Overtræk (pensl eller dyp) flødebollernemed chokolade og sæt dem på køl, indtil chokoladen er fast. Ja, jeg ved godt, at det egentlig var i onsdags, men vi fejrer ikke Halloween herhjemme, så det var først i dag, at jeg lavede flødebollerneog var en kende kreativ
I weekenden blev disse lækre flødebollermedhindbærskumogmarcipanbund fremstillet. Til sidst pensles flødebollernemed mørk chokolade og toppes til hakkede pistacienødder
Med hensyn til at overtrække flødebollerne er der flere måder at gøre det på. Ingen har jeg selv prøvet at lave flødeboller - stor succes Der bliver ca
Chokoladen smeltes da over vandbad ogflødebollerne pensles med den smeltede chokolade. Ih, så stødte jeg lige på en masse fantastiske flødebollebilleder, som jeg tog, da jeg lavede flødeboller i december måned og kom i tanke om, at jeg slet ikke har fået blogget om det
I. l. ø. r. d. a. g. s. v. j. e. t. i. p. o. b. n. H. m. f. J. h. ,. O. å. k. V. u. M. B. F. C. 2. 0. K. 1. 5. 7. æ. 3. c. y. 4. E. D. S. L. ". 9. -. A. T. N. 6. 8. (. ). G. Ø
B. i. l. e. d. r. n. h. u. v. s. f. m. g. a. å. ,. o. p. k. t. æ. E. -. b. D. y. ø. I. (. 1. 0. ). c. 3. 7. 5. 4. ½. 2. F. R. Æ. x. V. j. N. 8. K. H. S. T. O. J. M. é
D. e. t. h. r. j. o. n. g. ,. a. f. b. l. m. ø. i. v. d. k. s. å. u. I. G. C. y. æ. H. p. ). V. J. c. (. 3. +. M. F. 1. 0. 2. 6. %. 5. 4. T. A. -. S. R. ½. B. L. 7. ". P. K. O. Æ. /. >. N. E. w
Der skulle forsøges med henholdsvis lakrids oghindbærskumog det blev lidt af et sats. Hindbærskum. Derfor stod jeg igår eftermiddags med en masse flødeboller, så der blev både til Viktors forældre, mine barslende kollegaer, mine forældre, min onkel og mandens kollegaer
Hele forklaringen på, hvorfor jeg gør det, samt hvorfor jeg anbefaler den – særligt til flødebollerne, kan du læse mere om i mit tidligere opslag med sukkerfri karameller
Flødebollerne er med mørk chokoladeovertræk, champagneskum og kransekagebund, så de kan fint bruges som alternativ til den klassiske kransekage nytårsaften
På trods af mit mislykkedes chokoladeeventyr endte det med at blive nogle rigtig gode flødeboller, og mine gæster var helt vilde, så alt i alt en succes
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.