Blend mandlerne fint og kom dem i en skål. Blend rosiner og dadler til en ensartet konsistens. Kom rosinmassen sammen med mandlerne og bland til en sammenhængende masse
Så fik jeg også endelig fundet en lejlighed til af få bagt denne skønne kage. Den står nu i køleskabet og venter og kalder på mig Men den skal gemmes til gæsterne i morgen
Jeg har lavet hindbærsnitter flere gange i løbet af de sidste par uger i forsøget på at udvikle den helt rigtige opskrift, og nu er de efter min mening blevet perfekte
Skildpadder minder mig lidt om fredagene nede ved mine bedsteforældre. I påsken gik jeg amok i køkkenet og fik kreeret en del lækre godter, som de her skildpadder med karamel og rom
Peanuts ogsukkerfri skumfiduser. Jeg har således lavet denne med mørk chokolade og hasselnødder (klart min personlige favorit), mørk chokolade og appelsinskal (kommer stærkt lige efter) og endelig hvid chokolade/lakrids (jeg er måske ikke så meget en lakrids-pige)
Du må bare kaste dig ud i dét, for dadlerne give sødme og konsistens – og de er virkelig medvirkende til at mange af mine sunde kager lykkes, så prøv det
Hele forklaringen på, hvorfor jeg gør det, samt hvorfor jeg anbefaler den – særligt til flødebollerne, kan du læse mere om i mit tidligere opslag med sukkerfri karameller
Glutenfri ogsukkerfri mazarintærte – og som med alle andre kager, så er ét stykke sjældent nok. I hvert fald betyder det, at vi har fået en vaskeægte hverdag igen med to udearbejdende forældre og to børn i institution, og så bliver det sekundært med bloggen, selv om kameraet er fyldt med billeder af kager, jeg gerne vil dele med jer Men tilbage til det, det hele handler om – glutenfri mazarintærte
Denne er stadig min ultimative cupcake favorit – jeg tror ikke der er noget der slår nutellafyldt chokoladekage og hindbær – men jeg vil helt klart tage udfordringen op og lade det komme an på en prøve
De bliver bedst hvis de laves dagen i forvejen og pyntes lige før de skal spises. Knus kiksene i en minihakker eller med en kagerulle og rør dem sammen med smeltet smør
Jeg kom i tanke om, jeg havde læst en opskrift på dadelkugler / Snickers kugler – som IKKE smagte af dadler, men af de lækre saltede peanuts, peanutbutter og det lækre mørke chokoladeovertræk
Jeg tænkte, at jeg ville lave en kage som jeg kunne spise uden at føle, at jeg gik glip af noget. At lave kagen her, har længe stået på min to-do og endelig kom der en god anledning
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.