Øv med ekstra øv på. Da jeg for mange år siden gik på Suhrs Husholdningsskole lavede vi de bedste flødekarameller, og jeg syntes derfor at jeg måtte have gang i karamelkogeriet
Bløde klassiske flødekarameller, med et twist af lakridspulver. Rør lakridspulver i og hæld massen i en lille form fx 18×18 cm som er foret med bagepapir smurt med en tsk olie
^Hvis du gerne vil bruge denne opskrift på Low FODMAP, så erstat sødemidlet med ahornsirup og brug græskarkerner, solsikkekerner, macadamianødder, valnødder eller pinjekerner i stedet for nødder (mandel, cashewnød, hasselnød)
Der lægges sidste hånd på julekonfekten – sådan da- for jeg ligger stadig i forhandlinger med min søde tand og den tid jeg har til rådighed, om hvor vidt jeg kan nå at lave lidt mere af den dejlige bløde franske nougat og en portion hjemmelavede bounty kugler
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.