Om varme nætter og grillaftener med det hele. Fordel grøntsagerne i en stor skål – gerne med låg til. Coleslaw er det ultimative tilbehør og kan spises til ALT
Tag den hjemmelavede eller en købt mayo, bland den med eddike og sukker. Den er lavet på hjemmelavet mayo, som tager to minutter at lave med en stavblender
Der er lidt frit valg med hensyn til kåltypen. Skræl og riv gulerødder og hak kålen fint. Bland de resterende ingredienser til en dressing og vend gulerod og kål i
Server kødet med safranris og ratatouille drysset med revet basilikum. Er også rigtig fin til en helt almindelig hverdag, hvor alle skal forkæles en smule
Med en hjemmelavet coleslaw er det let at få spist noget af den sunde hvidkål. Yoghurtblandingen blandes med hvidkål og guleroden i en skål, der stilles i køleskabet og trækker mindst et par timer inden servering
sød sennep - alternativt dijonsennep blandet med lidt honning eller sukker. salt og peber. 1 lille hvidkålshoved - kan med fordel erstattes af spidskål eller rødkål, alt efter årstid. 2 tsk salt - du kan med fordel bruge urte- eller sellerisalt
Drys kålen med salt og sukker og kram den godt. Fjern de yderste blade og stokken af spidskålen. Rør yoghurtmed mayonnaise, sennep og hakkede krydderurter
F. ø. r. s. t. e. j. g. n. d. i. l. a. p. æ. m. S. v. o. f. k. å. J. P. -. b. h. ,. y. V. u. 5. O. D. I. M. U. E. R. N. T. 2. (. H. ). c. w. ´. C. 1. 8. ½. Å. G. B. í. /. *. K. x. i g
Hæld dressingen over salaten og server med velstegte kyllingebryster eller laks. TGI står for Thank God It’s (Friday) – så jeg tænkte, at den var passende at dele med jer i dag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.