Natalia snakkede i morges om vi skulle lave pitabrød til aften. Hun har tidligere fundet en lækker opskrift på nettet, men ønskede at dejen skulle være noget grovere
Som tidligere nævnt er vi ikke de store salats-spisere herhjemme. Jeg selv er vokset op med frosne grøntsagsblandinger og en grøn salat af iceberg, agurketrekanter og halve cherrytomater og så overhældt med Thousand Island og Tommis familie har prioriteret kartofler og sovs
Ude på Islands Brygge tæt på Havnebadet ligger Cafe Alma, som jeg besøgte med en af mine veninder. I har måske allerede set det på Instagram, hvor jeg har teaset lidt og vist billeder henover sommeren
Skyr er oprigtig et islandsk produkt, og udtales skir. Hvor den danske udgave af skyr har en kedelig tendens til at blive vandet og meget flydende, når der tilsættes andre ingredienser og du rør i den, er den islandske udgave utrolig fast, cremet og lækker
Scarpetta Islands Brygge. Vi har, af geografiske grunde, kun spist på den på Islands Brygge. Cofoco har flere italienske køkkener herunder Spuntino, Vespa, The Italien, Scarpetta Islands Brygge og Scarpetta Rantzausgade
Jeg har boet i Island en del år og her var skyr et dagligt måltid, så det har holdt ved efter jeg er flyttet hjem igen, selvom den danske skyr ikke helt kommer på højde med den oprindelige islandske version
FORORD. Fiskeretten over alle fiskeretter. Der er hundredevis af muligheder når man taler stjerneskud. Der er også hundredevis af meninger omkring pynten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.