I dag har jeg forberedt mig på, at det er i morgen, det gælder. Udrensningskuren 2013. Derfor har jeg bagt glutenfri boller (som du kan finde i bagværk-menuen) samt nogle grødkiks (også glutenfri)
men i går var jeg i hvert fald i gang med lidt forberedelser og i mens jeg gik og nullerede med lidt sager, bagte jeg disse edder-kop-cakes til min familie
Varm ovnen op til 150-160 grader, mens du laver forberedelserne foroven. Denne lammegryde er ikke nær så kompliceret, som den ser ud - hvis bare man har styr på krydderierne, så går resten let
Forberedelser. Redskaber til bolsjekogning. En rustfri stålkasserolle med låg (ikke. aluminium). Bageplader en lille si sakse decilitermål bolsjetermometer
"Forberedelserne fortsætter". I mit tidligere opslag skrev jeg, hvordan jeg er ved at lave forskellige små hapsere til min familiefødselsdag, som jeg holder på søndag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.