100 g soltørrede tomater, groft hakket (læs tip over ovenstående billede). Jeg er vild med pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Alternativt kan du selv lave en af bølgepap og kageplast, som jeg har gjort på billedet nedenfor (bølgepap er købt hos isenkræmmeren og er det, som de bruger til indpakning
Dejen skal være ret klistret - ikke fastere end de boller, du ser på billedet nedenfor. Jeg beklager, at der har været lidt stille fra min side på det sidste, men jeg har simpelthen haft så travlt med lektier, træning, en smule arbejde, lidt AT-synopsis (gymnasiet er fyldt med fancy forkortelser), og hvad hverdagen ellers byder på
Opskriften er kun på bunden, så du selv kan vælge, hvad der skal på og for overskuelighedens skyld, er fremgangsmåden vist, hvis du klikker på tallene på billedet
) Nå, men efter en god uge på ski i Østrig, så var der altså 4 søde pærer, som var blevet efterladt og forglemt aller nederst i frugtskuffen, og i bedste stop spild af mad ånd, ja så skulle de altså ikke mides ud, bare fordi de var blevet en smule brune i skrællen, for indeni var de ganske fine og friske
Svensk pølseret fra Sverige – nej, svensk pølseret er pæredansk, og man ved ikke helt hvorfra navnet stammer – altså pølseret er jo nemt nok, det er jo en ret med pølser i, men hvor Sverige kommer ind i billedet, det er ikke rigtig til at sige med sikkerhed
På billedet ser retten ikke ud af meget, men det ER virkelig godt. Det er ikke nogen hemmelighed at det jeg er bedst til i et køkken er desserter og kager
Okay – jeg indrømmer, det ser lidt tvivlsomt ud på billedet, men smagen er alt andet end tvivlsom. Jeg har også sat et billede af mit YNDLINGS KØKKENGREJ – nemlig minihakkeren
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.