Ja, det kan vist ikke blive mere mormor-agtigt, men dermed ikke sagt at det en dårlig ting. Vi spiser sådan set aldrig forlorenhare, men kan da erindre at det er blevet serveret i ny og næ i mit barndomshjem
Skær den forlorne hare i skiver i fadet. ved 225° - traditionel ovn. ½ time ved 175° - traditionel ovn. 300 g hakket svine- og kalvekød. 1 kg kartofler - koges. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 300 g hakket svine- og kalvekød ¾ tsk groft salt friskkværnet peber 40 g finvalsede havregryn (ca. kulør Tilbehør 1 kg kartofler - koges 600 g dampede blandede grøntsager, fx broccoli og grønne bønner ribsgelé
farsbrødet skæres ud og serveres med lun fennikel-æble garniture med frisk timian. Meeeen derfor skal i ha en ny og fantastisk opskrift, oldschool og lækker – FORLORENHARE
Forlorenhare er måske – lidt ærgerligt – ved at blive overhalet af græsk farsbrød og lignende. Der skal ikke være bacon under ”haren” kun rundt om på siderne og ovenpå
Servér harerne med kartofler, saucen og lidt ekstra ribsgelé. Share this. Tag harerne ud, og sigt saucen som derefter koges op og tilsættes fløde og 1-2 spsk
Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
Jeg har en sikker vinder-opskrift som jeg altid bruger og igen idag vakte den lykke hos manden. Lidt googlerier gav mig idéen til en omgang forlorenhare
Så skulle det være - vi skulle have noget rigtig vintermad og gerne lidt gammeldaws og retroagtigt, så det blev til Camilla Plums udgave af forloren har - med mine egne tilføjelser
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.