Forlorenhare er en dansk klassiker og en sand bedstemor ret. Opskrift på forlorenhare. Når ”haren” og rodfrugterne er færdige tildækkes de og ribsgelé-saucen laves
Pisk kødet med alle ingredienserne og form det i en lang tynd pølse. En af børnenes favorit spise og for den sags skyld også min egen er forlorenhare - har du kyst til at forsøge at lave det kommer opskriften her
Riv et løg meget fint og kom det i en skål sammen med den blandede fars. Tilføj derefter æg, hvedemel, rasp, salt, peber samt mælk og rør godt rundt, til farsen har en klistret konsistens
Kom sovsen i fadet til harenog bag det hele færdigt i ca. For nogle dage siden var Tommis familie forbi til aftensmad og havde bestilt nogetmed 'kartofler og sovs' da de var uden komfur imens de fik nyt køkken
Serveres med kartofler og sovs. Bland det med hakkekødet. Igår stod den på lækkert farsbrød/ forlorenhare, og det bedste ved det hele er, at der er rester til i dag
Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Synes godt om dette
Share this. Brun det på begge side, skru lidt ned og tilsæt så den sidste del smør sammen med hvidløg, som du lige knuser med groft med siden af en kniv, og de sidste salvieblade
Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Synes godt om dette
Så skulle det være - vi skulle have noget rigtig vintermad og gerne lidt gammeldaws og retroagtigt, så det blev til Camilla Plums udgave af forloren har - med mine egne tilføjelser
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.