En af mine yndlingsretter er dampede aspargesmed sauce mousseline ogrejer. Drys til sidst med lidt rejerog server fx med et koldt glas hvidvin eller rabarbersaft
Her brugt som aftensmad men vil også gøre sig fint som en forret. Forret, Frokost, Hovedret. Det er grillet rejermedaspargesog forårsløg et godt eksempel på
Så er risottoen klar til servering - pynt med de stegte rejer. Denne ret fik jeg på en restaurant i Frankrig, da jeg var med hele familien ude og se finalen i fodbold et par tage inden jeg rejste
Servér medrejer, mayo og urter. De ordnede asparges pensles med en blanding af olie, citronsaft og salt og peber, og grilles til de ser ud som på billedet
Det egner sig super godt som en lille lækker forret, til en brunch eller på et lækkert tapasbord. Fyld avocadoerne medrejerog put lidt dressing på toppen
J. o. r. d. s. k. e. g. n. t. l. i. m. æ. ø. E. ,. a. f. v. b. O. h. p. c. x. -. '. 4. 7. 5. 0. j. (. ). 3. S. 2. 1. /. V. y. 9. u. T. N. å. L. H. W. w. B. I. "
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.