Opskriften er inspireret af den lækre madblog GKS. Jeg har fået mig en nyfavorit. En Favorit-Salat ❤. Det er denne chunky banan granola, og jeg har allerede lavet den 3 gange på 2 uger og glæder mig hver morgen til at få morgenmad, når jeg ved, at den står i skabet og venter på mig
1. 5. /. 9. V. æ. g. t. e. n. s. å. r. l. i. d. f. o. ,. m. j. h. a. b. k. p. ø. v. O. y. u. -. E. 2. D. c. F. J. x. K. (. ). B. 3. –. ”. A. 4. 6. T. 0. w. a g
2. 7. /. 8. E. r. s. t. o. l. a. f. m. i. g. e. v. –. d. n. y. b. h. u. D. k. j. å. ,. …. H. M. 3. p. V. æ. 6. I. ”. -. c. (. q. ). 4. 1. ø. U. S. J. w. ". R. +. . g l
Har du ingen favoritopskrift. Følg din normale tzatzikiopskrift og udskifte agurk med gulerødder. Vi kender alle tzatzikien med agurk og hvidløg, men prøv lige at udskifte den grønne agurk med den smukke orange gulerod
Dejligt på en skive friskbagt franskbrød en søndag morgen. Vi har to æbletræer i haven, de er ikke hverken særligt store eller gamle, men de har de fineste æbler lige nu
Jeg brugte vores yndlings chokoladekage opskrift til bunden, smurte toppen med neutral flødeost tilsat lidt vanilje og pyntede med jordbær, blåbær og chokolade
Hæld vandet fra. Uanset om du vil hoppe med på vognen med at foodpreppe eller ej, er der masser af god inspiration, opskrifter og indkøbslister lige til at gå i gang med
Nyfavorit. Jeg kan simpelthen ikke komme mig over hvor lækre dadelkugler er. Det er som om, at jeg hver gang bliver overrasket over, hvor nemme de er at lave, og hvor godt de faktisk smager
Men denne er ret vellykket, synes jeg, og en nyfavorit hos alle i familien. . Det er ikke så ofte, at salaterne er planlagt i mit køkken, og det giver tit nogle spændende sammensætninger, nogle bedre end andre
Ny bolle opskrift – Den bedste indtil nu. Posted By Tanja Nielsen on Oct 22, 2016 | 0 comments. Der har været stille på bloggen noget tid og det beklager jeg
skal fra ½ citron. Og som godt kunne gå hen og blive en nyfavorit. Men heldigvis har jeg opskrifter på lager, så her kommer en opskrift, jeg prøvede af i december
Blend med en stavblender, til der ikke er flere klumper fra hytteosten. I dag er det pandekagens dag, derfor vil jeg dele de bedste pandekageopskrifter med jer alle
Så kom jeg i tanke om hvor vild jeg er med en dampende varm portion lasagne med friskbagt brød og en god salat, en lun kop kaffe og en god øko Napoleons hat fra min lokale bager, et saftigt stykke rugbrød med avocado, lidt øko majo, citronsaft og urte salt, en riskiks med peanutbutter og bananskiver… Ja, jeg kunne blive ved
Når sæsonen for frisk frugt og grønt er gået på hæld og udvalget i grøntafdelingen svinder ind, så gælder det om at fylde køleskabet (og maven) med nyefavoritter – hvis du ikke vil kvæles i rodfrugter herfra til april…
D. a. v. i. s. k. u. l. e. f. j. r. A. b. t. ø. d. g. ,. n. o. p. å. J. m. h. (. ). y. æ. ❤. S. -. 1. 4. *. 5. 0. 2. c. 8. H. w. 3. R. x. Æ. L. 6. 7. P. 9. G. ) l
– og den her opskrift topper simpelthen dem alle – i hvert fald op til jul. Dette indlæg blev udgivet i Bagværk, Desserter og tagget cheesecake, digestive kiks, flormelis, hvid chokolade, juledessert, kirsebærsauce, kirsebærvin, Maizena majsstivelse, mandler, marcipan, New York style cheesecake, NY style cheesecake, Philadelphia Original, polynesisk vaniljestang, portvin, ris a la mande, risalamande, risengrød, rørsukker, smør, sukkerhjerter, økologisk citron, økologiske æg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.