Det spiservitit her hos os ogvi laver altid en stor portionkødboller, så der er til fryseren. Kødbollerne skal smage af nogetog karrysaucen skal være stærk
Denne opskrift på bolleri karry er lidttil den stærke side, men du kan altid vælge at komme mindre karry i, komme en mildere karry i eller helt undlade at komme karry iog så blot servere svitset karry pisket op ilidt vand så alle selv kan krydre deres portionindividuelt
Nu vil jeg få styr på madpakke oglignendetilimorgen - bagefter kalder sofaen. Vi elsker "Bolleri karry" og så er det oven i købet en hurtigog nem aftensmad
BollerneBring sovsefonden ikog. Hvis du bruger suppetern så kog først mælken og opløs ternene i den. Når de alle sammen er kogt så hæld sovsefonden fra gryden over dem
-. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. U. g. e. n. s. t. m. a. G. r. y. d. f. l. ø. M. æ. k. å. p. b. o. ,. J. v
og jeg fandt derfor på denne lækre januar-ret. (Man kan også godt spise den i de andre måneder). Oveni er der et tiptil, hvordan du laver de nemmeste boller –
Det er et stort hit hos os, og helt sikker verdens bedste opskrift - i hvert fald på vores matrikel. Har man en blogogsamtidig små børn, er det næsten en pligt at have en opskrift med bolleri karry på bloggen
-. i. -. i. -. i. -. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. J. a. s. å. h. r. j. e. g. l. t. v. æ. n. m. d. b. o. k. y. f. p. B. 4. F. 0. 5. ø. 1. 2. /. V. R. N
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.