Anret sauce, kød, hvidløg og halverede ægmed dampet ris og toppet med purløg. Tilsæt soya, hvid peber og sukker og top op med vand til kødet lige er dækket til
I denne fordybning hældes de sammenpiskede ægog der røres med en ske, så massen ligner lidt røræg. Ja, sultne i seng går vi dog ikke for tiden, men det er godt nok ikke de store kulinariske oplevelser der diskes op med her i hjemmet
Svits hvidløg og gulerødder i lidt olie tilsæt derefter majs og ærter, dernæst æggeblandingen, rør rundt til den begynder at blive fast og gå i små stykker, nu tilsættes risene og det hele smages til med lidt risvin og eddike (ca
Hurtig og nem aftensmad, sådan må det gerne være engang imellem. Vend lårerne i det sammenpiskede æg – lad det overskydend æg, dryppe af før lårerne vendes godt i melblandingen
Salt og peber. Bland derefter sammen med alle de andre ingredienser. Steg baby spinaten og purløget på panden, med 4 spsk. 20 purløg (hakket). 4 store æg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.