F. o. r. e. n. m. å. d. s. t. i. k. ø. b. j. g. p. a. h. l. v. f. æ. ,. y. J. u. M. D. E. P. q. O. (. -. ). V. G. 3. 4. 5. 0. ½. 2. 1. c. L. S. T. /. R. x. B. A. w. X. C. I. W. H. %. K. N. ". <. 3 g
Den opskrift vil jeg gerne dele med jer her, efter en weekend med vegansk madlavningskursus med begejstrede kursister og mange vellykkede veganske vegetter…
Helt traditionelle frikadellermed en lækker, fyldig spidskålssalat, som også børnene vil synes om. Rør creme fraiche med citronsaft, salt, peber og honning og vend i salaten
og rør farsen sammen. 1 kg hakket flæskefars 10-14 % røres sejt med. Lad den stå 10 minutter inden der laves frikadeller på en god varm pande, eller ved at sætte frikadellerne på bagepapir på en bageplade og bage dem i ovnen ved 200 grader, til de er pænt brune. 1 kg hakket flæskefars 10-14 % røres sejt med
Kom dem på en bradepande med bagepapir. Kom æg og løg i. Tilsidst rugmel , salt og peber. Rødbede Pastinak Gulerod Løg Skrælles og skæres i ca lige store stave
Men er den til aftensmad, kan Salaten bruges som tilbehør til alt mad med lidt smag i. Bland fetaen i til sidst og meget forsigtigt, så det ikke smatter ud over det hele
Tricket medfrikadeller er først og fremmest … . Må dog indrømme, at det er meget længe siden jeg har fået deller med sovs og kartofler – i stedet elsker jeg at få en god frikadellemad på et godt stykke rugbrød eller sammen med en gang bagte rodfrugter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.