Form farsen med en spiseske dyppet i koldt vand og læg frikadellerne på en varm pande med olie. StuvethvidkålSkær kålhovedet i kvarte og skær stokken ud
Så er det både dansk og LCHF, når det er bedst - frikadeller uden mel oghvidkålstuvet i fløde. Til frikadellerne (vi laver gerne dobbelt portion, når vi er i gang - det er også nemt til madpakken)
Herefter formes frikadellerne, og stegningen påbegyndes. Det er da utroligt, at man ikke kan få det i en så stor butik som Føtex, så jeg måtte "nøjes" med noget der mindede om macaroni med skørter
Jeg spiser den som tilbehør til kyllinge frikadellerog kartofler. Da jeg var lille elskede jeg at besøge min farmor og hun lavede den bedste stuvede hvidkål
Jeg spiser altid stuvethvidkål med ½ del stuvet, ½ del frisk hvidkål, da jeg mener det er en skam, al den tygge-effekt forsvinder, når hvidkålen tilberedes, hvilket også gør, at du hurtigere føler dig mæt, idet du sætter din mund på arbejde
Frikadeller er bare rigtig godt hertil - Klik her for opskrift på frikadeller. Børnene spiser sig ikke mætte i stuvethvidkål, så for at sikre de ikke går sultne i seng, så får de også lige en skive rugbrød med smør - Klik her for opskrift på rugbrød
Server til frikadellerog andre farsretter. Jeg synes fordelen ved stuvethvidkål er, at det er forholdsvist sundt og fungerer samtidig både som grøntsager og sauce til kødet - man sparer altså kalorierne fra sauce, remoulade eller hvad man ellers ville spise til kødet
M. m. d. e. n. r. t. s. u. p. g. o. ,. a. i. E. f. v. å. k. h. F. l. j. ø. b. T. I. P. S. æ. D. (. 4. ). 0. 1. 2. ½. c. 3. -. y. 5. H. K. R. 6. V. 8. 7. 9. N. G. O. A. B. é. l g
Lækker og nem opskrift på frikadeller stegt i ovnen. Jeg ved, på grund af tidligere erfaringer med kejsersnit, at jeg ikke kommer til at stå i køkkenet den første uge eller to, og det ville være rart hvis vi bare kan bruge den første tid på at nyde at være blevet fire
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.