S. t. æ. r. k. i. n. s. p. e. a. f. o. c. h. g. m. j. d. l. ,. u. å. ø. D. -. ". v. ). C. b. B. 2. 5. 0. 1. /. 3. M. (. P. y. T. H. L. F. J. V. 8. N. G. U. 6
Så vi fyldte vores kager medsolbær, ribs ogskovjordbær – friskplukket fra haven. Jeg er vild med den sky-lette marengs, det bløde fyld og overdådigheden i de mange bær
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Sommer lagkage med marcipankant ogfriskebær på. sukker, koges sammen). frosten skovbær tilsat ca. hvorfor skære du aldrig et stykke af kage og viser hva' der er inden i
Læg næste bund på og dæk den medvanillecreme - også et godt lag. Vanillecreme. Inden du serverer den pynter du den med masser friskebær (jo flere, jo bedre - det ser fantastisk dekadent ud), flødeskum i kanten (jeg bruger en sprøjtepose - det ser ekstra dekorativt ud, men en frysepose med et hul kan også gøre det) og til sidst lidt fintrevet chokolade
Det er ved at være sidst på jordbærsæsonen, og det mener jeg altså skal udnyttes. Okay denne uge har faktisk stået på ret meget jordbærkage/tærte for mit vedkommende
G. r. e. s. k. y. o. g. h. u. t. i. l. f. a. n. d. v. å. m. V. j. p. H. ø. I. 1. 9. 4. 0. D. E. b. ,. 2. 7. N. c. T. 6. 8. B. æ. L. P. ⋱. ⋮. ⋰. (. ¯. `. ´. ). *. ¸. ✿. •. ¨. ღ. ✿ G
EASY PEASY og så blev hele herligheden pyntet med danske bær i form af blåbær, ribs ogkirsebær. Vores sommerferie er gået med sommerhus-tur i Gammel Skagen, arbejde på vores hus og så har vi bare nydt, at vi har haft ferie
Friskebær efter eget valg evt også appelsin. salt ogfriskkværnet peber. Vend mormor dressingen ( lige inden servering ) på og pynt medbærog de hakkede nødder
Isen anrettes på bundene og sløret lægges oven på - jeg serverede friskejordbærogblårbær til. Sukker, de fint hakkede mandler og bagepulveret vendes i æggehviderne med en dejskraber til alt er blandet sammen
4. 1. /. 2. æ. g. e. h. v. i. d. r. (. 3. b. p. a. s. t. u. ). 0. k. m. n. l. ,. o. f. B. å. ø. j. E. N. D. V. I. R. P. Y. T. 5. y. F. 6. -. 8. c. 7. A. K
Jeg er vild medfriskebær - og da de er rigtig lækre og meget billige fortiden, er det bare om at kaste sig ud i at bruge så mange bær som muligt i alverdens kager og desserter
M. i. n. m. a. d. h. v. e. t. r. s. g. f. o. æ. l. u. p. å. k. ,. j. y. b. J. ø. R. T. c. E. O. 1. 8. I. 5. 0. 2. F. 7. G. Æ. L. -. D. 3. 6. K. P. B. V. g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.