(Jeg havde kun tre timer, så jeg kom løg og chili i gryden med lagen og gav det et hurtigt opkog. Men i en verden, hvor salater og grøntsager er det nye sort og kartofler og brød er lige så forbudt som tobak, er det sgu nødvendigt at prøve at pifte tingene lidt op og tilføre noget god smag
Rabarberkompot. Brug kompotten som dressing på grøn salat af forskellig slags, evt blandet med fintstrimlet spidskål, og med rå grønne asparges og ristede kerner – mandler, hasselnødder, græskarkerner eller andre efter smag
frisk spinat. I foråret byggede Tommi og jeg et højbed som jeg kunne plante lidt i. frisk spinat. Den sidste pose endte som flødestuvede spinat i en nem udgave
Frisk persille. Retten er nem og hurtig at lave og består af to dele. Der er en del mennesker, som ikke kan lide smagen af rosenkål (inklusive mig selv)
Naturligvis havde jeg meldt mig som frivillig til at bage på dagen, så jeg fremtryllede blandt andet limekagen fra AMO's tredje kogebog, som jeg har elsket siden jeg så den for første gang
For tiden er jeg rigtig glad for skyr, da man virkelig kan sætte farver og smag sammen så det bliver som man lige har lyst til den dag, ingen dag er ens
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
Jeg har et lidt mærkeligt forhold til pebernødder. Jeg elsker at julebage, og pebernødder bliver da også bagt hvert år, men det er rent og skær kun, fordi det er tradition
Ligesom kringlen til de kommende gæster, og så lidt fordi jeg simpelthen bare ELSKER æbleskiver. På samme måde som jeg griber ud efter min lillesøsters arm når vi krydser en gade sammen
Der var en fra min gruppe, som fik den ide at bruge friske tomater i stedet for soltørrede tomater. Tomat tapenade med friske tomater er meget nem og tager ikke særlig lang tid at tilberede
Brug saucen som dyppelse til de friske forårsruller. Vietnamesisk mad er kendetegnet ved friske grøntsager og krydderuter - og er dejlig sundt og velsmagende
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.