E. n. l. u. f. t. i. g. a. k. e. m. d. v. b. o. -. s. D. j. r. L. ,. æ. y. h. p. I. B. 5. 0. 1. å. U. ø. ". 3. M. c. A. T. 2. 8. N. S. /. 4. ½. P. H. F. O. R. (. ). V. K
V. e. r. d. n. s. b. t. g. u. l. o. k. a. f. y. i. ,. ø. v. m. c. p. å. D. j. K. h. ". S. æ. L. T. I. 2. 4. 5. 1. 8. -. (. ). 0. 3. ½. G. 6. R. P. B. H. O. N. A
J. e. g. l. s. k. r. æ. b. t. ,. m. n. h. a. d. i. f. ø. p. v. A. c. I. o. ". L. j. å. D. 3. 0. u. M. 1. 5. 4. /. 2. S. T. P. F. y. -. H. R. B. 8. C. K. (. )
Smør fem bunde med chokoladefløden og læg alle seks bunde sammen. fløde op i en gryde, hak chokoladen groft og bland det i fløden, når chokoladen er smeltet tilsættes den revne appelsinskal
E. n. f. a. r. v. e. s. t. å. l. d. g. b. u. k. m. h. i. c. o. p. T. ø. j. ,. 4. D. P. y. æ. -. K. I. 2. ½. 1. 0. (. ). 3. 5. F. =. B. S. 6. H. é. C. A. J. G. R. /. 7. V. N. 9. %. M. &. '. U. L. O
Næste dag skrabede jeg smørcremen af og erstattede medfriskpisket flødeskum - meget bedre. Det er min fødselsdagslagkage, som min mand har lavet til mig efter specifikt ønske
Kom ¹⁄₃ af de piskede æggehvider i chokolademassen og vend det rundt med en dejskraber. Pisk æggeblommerne helt lysegule med sukkeret (kan godt tage lidt tid), og rør derefter den smeltede chokolade i
L. a. g. k. e. m. d. s. p. u. n. v. i. l. j. b. ,. r. h. c. o. ø. t. T. f. y. H. M. å. æ. D. O. -. S. I. 5. C. 2. (. ). 1. K. =. 3. B. 0. 9. 7. 4. 6. ½. %. /. #. 8. P. R. V. F
Jeg pyntede med hakkede frystetørrede hindbær samt et enkelt frisk på hver. Massen fyldes i en sprøjtepose og der toppes med den hvide mousse i glassene
Friske hindbær. Håber det er bedre sent end aldrig, at i endelig kan få lov at slå jer lås i køkkenet med denne lækre hindbær oghvid chokolade mousse kage
Pisk derefter æggehviderne meget stive og tilsæt flotmelisen og pisk igen. Det mørke chokolade gav en god bitterhed til den søde marengs, og de friske danske jordbær gav en god syre til kagen
S. t. æ. r. k. i. n. s. p. e. a. f. o. c. h. g. m. j. d. l. ,. u. å. ø. D. -. ". v. ). C. b. B. 2. 5. 0. 1. /. 3. M. (. P. y. T. H. L. F. J. V. 8. N. G. U. 6
Kan pyntes med bær, mørk chokolade eller andet. Jeg har en stor kærlighed til hvid chokolade, og det er noget jeg faktisk spiser mere af, end almindelig chokolade
Toppen af lagkagen pyntes medfriske blåbær. Men efter et mislykket forsøg på brombærmousse, blev det i stedet til lagkagemed banan, kagecreme ogchokolademousse
Sommer lagkagemed marcipankant ogfriske bær på. sukker, koges sammen). Lagkagebunde. hvorfor skære du aldrig et stykke af kage og viser hva' der er inden i
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.