De smager bedst, når de er helt friske – måske endda lige plukket fra egen køkkenhave. Spinatsalat – Spæde, grønne og smagfulde blade – eller senere på sæsonen lidt grovere, men stadig smagfulde
salt og peber. Kog bulguren efter anvisningen på pakken, hæld vandet fra og lad det køle af. Skær alle grøntsagerne samt persillen i små stykker, og vend det sammen med det afkølede bulgur
Start med at hælde olivenolie i bulguren, tilsæt peber, citronskal, persille og fetaost. En hurtiglavet, frisk salat til fiskefrikadellerne eller den ovenstegte kylling
Den er let og lækker og mætter stadig godt. Lækker frisk kyllinge-/hønse. Salt og peber. De må ikke blive overkogte, men skal selvfølgelig heller ikke være rå
Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Igår lavede jeg denne skønne bulgursalat, og jeg skal love for at der er masser smag i. En af de store udfordringer kan være at finde på en spændende frokost, der ikke tager for lang tid at lave, men samtidig smager skønt og mætter
Lidt frisk chili, finthakket. I dag har mit lille hoved været helt kaput, og det har hele dagen føltes, som jeg bevidst har villet spænde ben for mig selv
Hvad med en nem ogfarverig wokret. Hvad skal man dog finde på til aftensmad sådan en søndag aften. Wokretter er som regel hurtige at lave, selvom der lige skal snittes nogle grønsager
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.