Jeg syntes derimod, at anden smager fantastisk sammen med sprøde grøntsager og en spicy dressing, og derfor blev de fyldet i vores friskeforårsruller i aften
Brug saucen som dyppelse til de friskeforårsruller. Vietnamesisk mad er kendetegnet ved friske grøntsager og krydderuter - og er dejlig sundt og velsmagende
Forårsruller. Når alle forårsrullerne er lavet, lægges de ud på en bageplade med bagepapir. Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes med nogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg mig til at lave maden
Hvad enten det er tapas eller som her den anden dag, hvor vi fik vietnamesiskeforårsruller. Super nemt at lave og man får en skøn smagfuld sesamdressing der med sin nødde-agtige smag bidrager super godt til forårsrullerne
Når jeg får gæster, så er det ofte friskeforårsruller, der kommer på bordet. Og du bliver belønnet med de lækreste, friske ruller, der er oplagte til gæster
Det er vietnamesiskeforårsruller med rissalat, og kom egentlig af, at jeg til tider kan synes at 'freestyle-vietnamesiske-forårsruller' kan smage en anelse gustent
Hæld lunken vand op i et fad, som er stort nok til, at de vietnamesiskeforårsruller kan være der. Derefter kan du begynde at bekymre dig om selve forårsrullerne, da de kræver lidt opmærksomhed
– en lille håndfuld friske mynteblade. Vietnamesiskeforårsruller kan fyldes med stort set alle slags grøntsager, og de smager godt både når de er rå og når de er stegt på panden i en smule olie
Igår spiste vi dem med soya-marineret kylling emd sesam og friske grøntsager. Forårsrullerne er jo bare så nemme at lave, og har du ikke prøvet det før - så kom igang
Så prøv de her friske hjemmelavede forårsruller af rispapir. Friske grønsager, så serveres de kolde. Opskrift Hanoiruller vietnamesiskeforårsruller af rispapir
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.