Det spiser vi tit her hos os og vi laver altid en stor portion kødboller, så der er til fryseren. man skal dog ikke overdrive med styrken, det fandt jeg ud af for noget tid siden
Eftersom jeg har droppet gluten, skal der jo erstatninger til, og jeg er altså ret glad for at spise en lækker sandwich eller en burger engang i mellem
Det her er simpelthen de bedste boller jeg længe har bagt. OG virkelig nemme. Men altså de her boller er anderledes end de almindelige fødselsdagsboller
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
De bliver ikke ligeså faste og fine som almindelige boller, da dejen er ret smattet. Jeg sørger altid for at bruge mine rester, både for at mindske madspild generelt, men naturligvis også fordi sund mad ikke er billigt og jeg er på SU
Som regel ved du nok godt, hvornår du har brug for bollerog har måske tid og overskud nok til at stå i køkkenet og lave dem – dagen før eller samme dag
Endnu en orange juice - i dag på æble, gulerod, appelsin, chili og ingefær. Juicen er fyldt med de vigtige A- og C-vitaminer samt betakaroten og en masse sunde mineraler
Jeg havde en drøm om nogle med gullerødder, så jeg prøvede mig lidt frem og endte med disse. Jeg er kørt træt i broccoli boller - de smager bare for meget af broccoli
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.