- spækket med kerner og grovhedFor som jeg skrev om i onsdags, så var det jo national fuldkornsdag. Der skulle naturligvis også "fejres" herhjemme, så tirsdag aften baksede jeg en dej sammen, smed den på køl natten over, og dagen efter var der boller klar til en tur i ovnen
I går bagte vi et stort focaccia brød – Et lækkert italiensk madbrød med rosmarin og olivenolie. Man kan sagtens udskifte rosmarinen med andre krydderurter eller tilføje flere ingredienser som fx
Det er en fordel med en røremaskine til denne slags brød. Imens dejen efterhæver pilles rosmarin af kvistene og komme ned i en lille bøtte med ca en kvart dl god olivenolie
Derfor har jeg nu lavet en forbedret udgave af den, og deler den i dag med jer. Indlægget Fuldkorns kanelsnegle (uden tilsat sukker) blev vist første gang den Foodbaby
Rug og fuldkorns pommes frites. Dette er faktisk ikke helt en pommes frites, men mere en form for crouton, men, men, men sådan nogle smager da også dejligt med ketchup, mayo og hjemmelavet guacamole og måske en lille bøf til
300g fuldkornsdurum eller fuldkornshvedemel (finvalset). Pitabrød er lækkert og nemt. Selvfølgelig skal de også være hjemmelavet, der er bare så meget mere smag i dem
Glat dejen godt ud med våde fingre - ca. 1200 g Karolines Køkken® Salatost i tern med chili og rød peberFremgangsmåde. Dæk skålen med fx en stor plasticpose og stil dejen til hævning i køleskabet til næste dag eller mindst 8 timer. Dag 2 Læg den bløde dej over i en bradepande med bagepapir
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.