Fuldkornslasagne m. kylling og spinat
Elsk med Mad
Elsk med Mad
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 3 1 vurderinger

Ingredienser

  • 1 pakke fuldkornslasagneplader
  •  
  • Kyllinge/tomatsauce
  • 500 g kyllingeinderfilletter (eller bryst) skåret i skrimler
  • 1 stort eller 2 små løg (hakket)
  • 2 store fed hvidløg (hakket)
  • 1 perberfrugt (halv gul og halv rød)
  • . 5 champignoner (hakket)
  • 2 gulerødder (revet)
  • 5 frosne kugler helbladet spinat (optøet)
  • 1 dåse hakkede tomater
  • . 250 ml vand
  • 1 tern maggi kyllingeboullion
  • Salt og peber
  • en håndfuld krydderurter (oregano, timian og basilikum)
  •  
  • Bechamelsauce
  • 1 spsk smør
  • 1 spsk mel
  • . 0,5 l halvt madlavningsfløde halvt mælk
  • et drys (ca. 2 spsk) revet mozzarellaost
  • 1 tsk revet muskat
  • salt og peber

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.