Pisk mindst i 8-10 minutter. Bag kagen i 20-25 minutter. Sæt en skål over en gryde med vand og tænd for gryden (eller brug et bain-marie) Pisk heri æggeblommer og sukker til det bliver tykt og cremet i 5-6 minutter. Sæt fadet i køleskabet i mindst 5-6 timer til chokoladecremen har sat sig
Jeg fandt det hos en lokal keramiker fra Stenum - Karen Haagen. Eller måske bare mørkebrun somchokoladekage med kakaomælk… For der var ingen fredagskage i sidste uge
Det var faktisk fordi min kusine Mette efterspurgte opskriften til familie-julefrokosten her i januar, at jeg syntes den skulle bages når nu hun kom på besøg
35-40 minutter. Så fik jeg også endelig fundet en lejlighed til af få bagt denne skønne kage. Den står nu i køleskabet og venter og kalder på mig Men den skal gemmes til gæsterne i morgen
-. -. -. -. I. s. i. d. t. e. u. g. h. a. v. C. r. n. f. o. æ. l. p. å. b. ø. m. y. D. ,. 8. j. J. k. S. c. G. F. x. z. M. T. V. H. O. ). B. (. 2. 5. 1. ½. 3. 4. 0. L. /. R. K. P. E. 7. >. N. ". ♥
FIND OS PÅ FACEBOOK OG FÅ NYE OPSKRIFTER DIREKTE SOM STATUSOPDATERING. Denne kage kan til forveksling ligne en cheesecake - og konsistensen er nogenlunde også i nærheden af det
-). 5-6 modne bananer. Bag banankagen 35-40 minutter ved 160 grader varmluft. 5-6 modne bananer. Onsdagskagen blev i dag denne dejlige svampede banankage
Den legeret karamel-cremesom skal ligge som en kerne inde i kaffe-chokolade moussen, skal laves nogle timer i forvejen, da den skal fryses inden den placeres inde i kagen
Denne her kage er simpelthen så lækker, at jeg næsten ikke kan beskrive det ordenligt. Vi fik den til dessert nytårsaften – og den er virkelig perfekt som dessert
En hverdags-kage. dk - tegne-stribe til hverdag. Kakao-kage med marengslåg. Kage - plus topping. evt en dåse kondenseret mælk - jeg lavede denne kage to gange, anden gang købte jeg en kondenseret mælk med chokolade og brede ud over kagen før marengsen kom på og bagte den derefter
Smager helt fabelagtigt når de er helt nybagte og varme - men de kan også godt klare en overnatning. Når du tager en op, så står du tilbage med et helt nærmest rent bagepapir - al snasken er nemlig blevet inde i sneglen, fordi du har bagt den i form
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.