Skær fetaen i tern (medmindre den allerede er det) og fordel den øverst på salaten. Lig dem på en bageplade med bagepapir, hæld lidt olivenolie over rodfrugterne og drys med rosmarin
Vend grøntsager ogsalat i dressingen og spis straks. Ikke så meget snak, bare en fantastisk salat. Rør ingredienserne til dressingen sammen i en stor skål og smag til med sukker, salt og peber
MEN kære kødspisere, salat er bare så meget mere og denne opskrift med figner, lækre semidried tomater, avokado og andre lækkerier er bare én af mine mange yndlingssalaterog den egner sig bestemt ikke kun til vegetarer
Det blev en lidt hot og spicy sag, men det var et lækkert tilbehør til den helt neutrale svinemørbrad og så blev der lidt rester af salaten til min frokost imorgen
Salatmed perlerug, aubergine, tomaterog fetaost. Denne salat kræver dog, at man tænder for ovnen, medmindre man vælger at grille grønsagerne på grillen i stedet
Skær vandmelon ogtomater i store tern, vend med de afkølede sorte bønner, rucola og gedeost i brud. Dryp med citronsaft, græskarkerneolie, salt og friskkværnet sort peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.