Afpuds svinemørbraden og skær næsten helt igennem på langs, så der dannes en stor plade kød. Denne ret er super nem at gøre klar, og den kan nemt klargøres dagen i forvejen og sættes i køleskabet, så det bare er at smide den i ovnen og vente på, at den er færdig
Paprikagryde er vel i bund og grund det samme som mørbradgryde – hvis der altså er mørbrad i – men det beviser jo bare, at det er en vellidt ret, for kært barn har som bekendt mange navne
Skær en lomme i mørbraden hele vejen ned langs siden, men pas på ikke at skære igennem kødet. bruge tandstikker eller kødnåle til at holde sammen på det
Steg baconet og læg ovenpå koteletterne. Spis på bund af blomkålsmos, brocoolimos eller stegt hvidkål. hæld den cremede balnding på toppen og bag i ovnen 1 time på 180 grader
Hæld mornaysaucen over, og læg kyllingefileterne ovenpå. over på grill de sidste to minutter, hvis baconen ikke er gylden, men pas på, at den ikke bliver brændt
På den måde bliver mørbraden både farseret og indbagt. Det gør man imidlertid, måske fordi det er de bedste stykker kød på fisken, som i øvrigt også er meget faste og ensartede i kødet
Vask peberfrugterne, skær dem over og fjern kernehuset ( jeg syntes det er pænt at få stilken med, så jeg starter med at skære stilken igennem og så videre ned i peberfrugten - stilken er også med til at holde lidt på peberfrugtens facon )
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.