Vask peberfrugterne, skær dem over og fjern kernehuset ( jeg syntes det er pænt at få stilken med, så jeg starter med at skære stilken igennem og så videre ned i peberfrugten - stilken er også med til at holde lidt på peberfrugtens facon )
Måske hænger det sammen med, at det altid er min mand der laver denne ret og det er jo bare skønt at blive forkælet med lækkert mad lavet af andre, men smagen er altså også bare i top i disse fyldtepeberfrugter og så er de ovenkøbet smukke og farverige at se på
Lige for tiden er det lidt sparsomt med nye indlæg på bloggen, men det er jo sommerferie, og jeg tillader mig selv at slappe fuldstændig af og lade batterierne op efter et meget hårdt første år på kandidaten
Skær toppen (den med stilken) af, og fjern indmaden forsigtigt. Fyldtepeberfrugter – Når jeg er alene hjemme, forkæler jeg mig selv medfyldtepeberfrugter eller farserede peberfrugter – for fars skal der i
Peberfrugten bliver super saftigmed et ostelåg til at holde på saft og kraft. Jeg elsker grøntsager med fyld i, men har ikke lavet det i rigtig lang tid
K. e. n. d. r. I. a. g. ,. h. v. o. m. b. i. k. l. t. y. s. O. å. j. D. p. æ. f. u. ". -. ø. N. J. F. P. R. 2. 1. 0. 5. %. 7. c. ½. (. ). S. T. 3. 4. L. G. 6. B. H. 8. A
Hak rødløget og blandt det med quinoa, bønner, smuldret fetaost og koriander (gem lidt til pynt). Jeg lavede bare fyldet af det jeg lige havde af rester i køleskabet, så jeg har ikke nogle præcise mål på det - det blev bare på gefühl
Fyld peberfrugterne op med farsen, til der er en lille top på – uden at mase. Vi lavede denne udgave med oksekød, men du kan også bruge kalve- eller svinekød eller en blanding
Her kommer en af mine favoritter. Vask og udhul peberfrugterne. Peberfrugt fyldt med oksekød, løg og tomatpure samt champignon med løg og hvidløgs flødeost
Her er en lille oversættelse til danske mål, med mine variationer af den amerikanske opskrift på fyldtepeberfrugter, som indgår i madplanen fra i torsdags
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.