Skyl snackpeberenog del den på midten. bacon rundt om din snackpeber. snackpeber. I kategori med disse sprøde bacon-løgringe får du her en bacon-indpakket-peberfrugt-med-fyld
Start med at røre flødeost, soltørrede tomater, basillikumblade og smag til med salt og peber. Skær en stor lomme i fileterne og fyld dem med blandingen
Halvdelen af baconog svampe hakkes groft, og drysses godt med salt, peber, rosmarin og basilikum. Derfor var der i dag kun min mixkasse, og ingen confiterede åndelår, så vi må nøjes med frugt og grøntsager
Krydr godt med groft salt og peber. Hold godt øje med, at det ikke brænder på. Læg baconskiverne ud på et skærebræt, så de overlapper hinanden, og læg mørbraden ovenpå
Peberfrugt fyldt med oksekød, løg og tomatpure samt champignon med løg og hvidløgs flødeost. Champignonerne er jeg helt vild med, og de kan også serveres for gæster
flødeost (naturel eller pikant). Pensl med sød chilisauce og steg dem på panden ca. Inspirationen kom fra en gammel opskrift jeg tidligere har prøvet og var lidt fri fantasi
Bacon svøbes omkring peberfrugterne og de grilles til bacon er sprødstegt. Den frække udgave så fyldes der lidt creme ost ind i peberfrugterne inden bacon svøbes omkring
I en anden skål kommes rasp blandet med salt og peber. Retten er virkelig enkel at lave, men ser super flot ud, og hvem elsker ikke kylling, ost ogbacon
Flødeost (gerne med smag, ellers brug neutral og så nogle krydderurter). Salt og peber. Bacon i skiver. Smør flødeost på kyllingfiletterne og kydr med salt, peber og evt
Fyldte squash er helt sikkert en ret, jeg kommer til at eksperimentere mere med i fremtiden. Nu har mine forældre efterhånden anbefalet fyldte squash i en menneskealder
Disse halve, fyldteog dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump medbacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.