af din sauce, og hæld over i en lille skål. Skræl hvidløg, og ingefær. Riv hvidløg og ingefær groft. Find en stor skål frem, og tilsæt alle ingredienserne (bortset fra kødet) og rør dem sammen i skålen
Her nævnes blot nogle gode cafeerog restauranter i København. Flere og flere steder begynder at være opmærksomme på glutenallergikere, og mange cafeer/restauranter har decideret glutenfrie retter på menuen
I går tog vi på en lille tur til Østerbro, fordi vi slet og ret havde lyst til at prøve noget andet is, end den sædvanlige hos vores lokale, og nu hvor sommeren har meldt sin ankomst, er det vel meget nærliggende at dele et par tip til, hvor i København, du finder de bedste is
Siden dengang har jeg været stor fan og både lavet det selv, i perioder haft det som en af retterne på mine madlavningshold og prøvesmagt det på diverse restauranter
Hun fik deres berømte tartar, som kom med en kurvfuld af deres geniale surdejsbrød, og jeg valgte dagens grønne ret som blandt andet bestod af smørbagte gulerødder, en form for kornotto med hvad jeg tror var revet rodselleri, fåre-(eller gede-
Så prøv retten på en kødfri mandag, eller hvis du får en vegetar som gæst. Med tanker på henholdsvis dyrevelfærd og klodens ressourcer afprøver jeg dage, hvor vi ikke spiser kød
moderne stenalderkost, og selvom jeg personligt er alt, alt for glad for mad til at kunne følge en helt særlig diæt, der udelukker mange af mine favoritter, er jeg altid meget interesseret i at følge opskrifterne, der kan være meget inspirerende
Før ferien holdt jeg familiefødselsdag, og jeg kom i tanke om, at jeg slet ikke har fået blogget om denne fantastiske kreation af en hindbærmoussekage, som jeg lavede
ejer jeg ingen rugbrødsform, og derfor har brødet et lidt alternativt rugbrødsudseende. Er der ikke noget med, at det ikke er sundt at spise for mange æg (læs = rugbrødet indeholder seks af slagsen)
at være sukkerfri hænger ikke heeelt sammen med fødselsdag - en traditionel dansk fødselsdag plejer jo at være nogetaf en kaloriebombe, men ikke længere
Let, cremet og luftig og vigtigst af alt med den lækreste friske smag. Som jeg skrev i mit indlæg igår, så måtte jeg jo eksperimentere med den der frosting, så jeg forsøgte mig frem og endte med, hvad jeg selv i al beskedenhed vil kalde for et tæt på perfekt resultat
Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.