Jeg er især vild medjordbær, og har i den forbindelse den perfekte sommerdessert (hvis jeg selv skal sige det) - Jordbærparfait på fragilité bund med mørk chokolade ganache ogjordbærsauce - Mums
er det vigtigt, at du får fyldt kroppens kulhydrat-depoter op inden træning. Jeg har anvendt en frossen banan ogjordbær, da jeg synes det giver en mere cremet og kølig fornemmelse, men det er ikke nødvendigt
Kom din jordbærmousse i en sprøjtepose og fordel din jordbærmousse – med så lige en top som muligt – Du kan banke dem let mod bordet for at de sætter sig lidt
Blade af mynte eller citron-melisse pyntes med. Mælken hældes langsom i æggene under piskning, derefter hældes æg-mælk blandingen tilbage i kasserollen hvor det får et opkog under omrøring, til det har boblet et par gange
-. J. e. g. v. a. r. t. i. l. 4. 0. å. s. f. ø. d. h. o. m. n. ,. y. N. j. k. b. æ. u. p. D. H. M. 2. 1. ̊. z. 5. c. V. /. 3. S. Ø. R. E. K. T. L. A. Z. I. B. 8. C. P
Jeg var til en fest for et år siden, og der på dessert bordet var der en fin opsats medjordbær - jeg har lige siden tænkt på at det måtte kunne jeg lave selv
af med et friskt jordbær. Når jordbær-kompotten er kølet helt af, tages et par skefulde af den og placeres nederst i hvert glas som desserten skal serveres i
Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på LinkedIn(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Tumblr(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pocket(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)
Jordbær - Hasselnødder - Creme fraiche. Pynt kagen af med friske jordbærog mynteblade fra haven. For et par uger siden havde vi den årlige sommerfest med Skals, HK og Fibiger Diemer
Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
Lad kagen køle let af og nyd den med kold creamfraise eller dejlig vaniljeis. Kom rabarber og andre frugter(jeg brugte jordbær) ovenpå dejen og skub det ned i dejen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.