Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving". Kombinationen mellem det sprøde, søde og salte er så lækkert, og det smager dejligt forbudt
Del dette. De har ikke helt en cookie konsistens, de er mere bløde indeni. Del på Facebook (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Synes godt om dette
Gøres lettest i en bagemaskine ved lav hastighed, men man kan også sagtens bruge en elpisker. Det her er uden tvivl de bedste hjemmelavede cookies jeg nogensinde har smagt
Det kan man åbenbart ikke gøre med sukrin melis, og derfor “forsvandt” min hvide overflade. Jeg var simpelthen kommet til at lave nogle lækre, tykke, kakao cookies, med en sprød overside og en blød midte – lige som jeg aller bedst kan lide det
Jeg har været en smule stille herinde – og de næste dage ændrer det sig formentlig ikke meget. Og derfor tyer jeg da også til denne opskrift når der skal bages lette cookies … Selvom jeg kun har prøvet at variere opskriften én enkelt gang (med kokos) kan den jo simpelthen varieres i det uendelige … kakao, m&m’s, hvid chokolade, eksotiske nødder
Add vanilla, flour and salt and mix until well combined. Report this adMake the cookies. With a small biscuit cutter, cut out cookies and place on a cookie sheet lined with parchment paper or a silicone liner
D. e. t. r. v. i. s. n. g. h. m. l. d. ,. a. j. k. ø. o. y. å. f. p. u. V. B. b. æ. J. ). K. c. S. 3. 0. ½. I. T. -. R. /. M. H. C. 1. (. 2. 5. F. L. N. 6. 7. 8. E. +
Jeg faldt over denne skønne opskrift på en amerikansk blog og måtte bare prøve den med det sammen. form dejen til én stor Cookie på en bageplade og bag ved 180grader i ca
Jeg er i forvejen ret begejstret for peanutbutter, og det fungerer også virkelig godt i cookies. Kombinationen af det sprøde og salte sammen med den søde mælkechokolade og den lidt bitre mørke chokolade er slet ikke til at stå for
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.