Afdryp auberginerneog tilsæt dem sammen med oregano og chili efter smag. I Italien er den helt almindelig, og når jeg var så heldig at kunne lave retten med den røgede ost, er det, fordi min gode ven, italiensfareren og superkokken Hans, forærede mig et stort glas medmozzarella, som han selv havde røget i sin egen selvbyggede rygeovn
In a large skillet over medium heat, heat oil. Add crushed tomatoes, basil, and crushed red pepper flakes and stir until combined and warmed through, 3 minutes. Top each breast with 1 slice mozzarella and cover with a lid until melted. 4 slices mozzarella
Flæk auberginerne på langs og skrab frugtkødet ud med en ske, auberginen er nu en hul båd. Dal er en indisk gryderet med grøntsager og masser af linser (typisk røde eller gule)
Hvis du ikke er til gedeost, kan du sagtens bruge feta, mozzarella eller lignende i stedet. Grov galettemed porrer, bacon og ost / Spinat galettemed svampe, feta og laks / Tomatgalettemed frisk timian, vesterhavsost og pinjekerner / Små galettermed fyld
Servér auberginernemed salat og citronsaft. Drys med lidt olivenolie og havsalt. Her bliver auberginerne så bløde, at de næsten smelter på tungen, og linsesalaten mætter på den der lette måde
også laves med hakket oksekød eller hakket kyllingekød. Halver aubergineog udhul den, så der ca. Super nem og ufattelig lækker aftensmad, som bestemt bliver et hit i dit lille hjem
sesamgrillede auberginermed ”kaviar” og skalotteløg. Jeg synes de grillede skiver passer fint med tangkaviaren ogdermed udgør en lille, elegant frokostret eller forret
Det er nemt, og det betyder, at du kan lave dem i lige den størrelse, du vil have. En galette er en slags fransk tærte, hvor du ikke behøver en tærteform
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.