januar 2016 in Alt og intet | ∞. Lav en simpelt opbagning i gryden, 25g smør smeltes, tilsæt 1-2 spsk. Efter 2-3 tilsætninger og en smule syre i overarmen, vil du kunne se, at klumperne udligner sig
Det var i gamle dager det, da pappas bestemor stadig var i live, og styrte hønsegården med jernhånd. Det er allikevel noen av oss som ønsker den gamle høna tilbake
Kender I arme ridder. Også kendt som French toast. Da jeg gik i folkeskolen (og ja, det er ved at være mange år siden), lavede min veninder og jeg tit arme ridder hjemme hos hende om eftermiddagen
Det er en vildt let måde at både bage og dekorer småkager på samme tid. Ideen fik jeg da jeg sidste år var i USA og havde købt M&M's cookie cutters og syntes at det var lidt synd at figurene ikke fik deres originale farve
250 g lys sirup. 250 g brun farin. 250 g smør. 20 g brunkagekrydderi. 20 g potaske (NB. Læg de udskårne kager på en smurt eller bagepapirklædt plade og bag dem ved 220 grader til de er tørre, gyldne og nødderne træder tydeligt frem. 250 g lys sirup. 250 g brun farin. 250 g smør. 20 g brunkagekrydderi. 20 g potaske (NB
12. Vi endte på Luksusanretningen som bestod af 2 slags sild alm. Generelt så var det en god oplevelse på Rådhus Kaféen men der er en udpræget travlhed som smitter af på tjenerstaben der har rigtig travlt og derved også lidt glemmer at gæsten er der for at slappe af, vi havde lidt oplevelsen af at vi mest bare var lidt i vejen og at det var ubelejligt når man spurgte om noget og til 295 ,- pr
2 fed hakkede hvidløg. 2 dåser hakkede tomat tilsættes og det simrer nu i 20 min. 2 fed hakkede hvidløg. 2 dåser hakkede tomat tilsættes og det simrer nu i
Idag har jeg farvet sukker til et kommende projekt som skal begynde på fredag. Farven skal røres godt ud i vandet, så tilsætter du sukker og rører rigtig godt rundt, så alt sukker er ensfarvet
Hvert år op til jul er vi i Den Gamle By i Aarhus - det er julehygge når det er bedst. -) De gamle huse, brosten, julelys og vaniljekransene fra den gamle bager
(2 personer). 2 personer. Godt nok har I næsten lige fået opskriften på en suppe. Men vejret er jo mildest talt ikke blevet mere forårsagtigt i mellemtiden, så det er absolut stadig suppevejr (og i øvrigt kan man jo spise suppe hele året rundt
- en ganske simpel måde at få dine kager til at stråle påDet skal du bruge. - plasticposer- pastafarver- tandstikker- sukker (perlesukker, rørsukker eller alm
Senere på dagen kom jeg i tanke om en af mine gamle favoritter fra tiden før den glutenfrie kost. I en skål blander du 75g fint kokosmel (også kaldet kokosfiber – ikke det samme som revet kokos) eller mandelmel (jeg blandede kokosmel/fiber med både mandel- og hasselnøddemel), 1 spsk stødt kanel, 1 tsk natron, 1 tsk bagepulver, 1 tsk vanillepulver (uden tilsat sukker), revet skal af 1/2 citron og et drys havsalt. Kom til sidst et par håndfulde frosne hindbær i dejen, og hæld den i en form på cirka 10X20cm. 1/2 citron
2. D. e. t. r. s. p. æ. n. d. m. g. a. l. k. o. f. ,. y. j. S. h. i. v. å. u. b. -. c. '. V. H. ø. M. N. G. I. 1. 8. 0. E. C. P. O. x. w. R. F. A. (. ). L. +. 9. W. K. J. 4. 5. Y. B
marts 2016 in Alt og intet | ∞. … Mindstetrolden, der mangler 2 essentielle rugbrøds-tygge-tænder, synes godt om smagen, men skorpen ødelagde oplevelsen for hende. Rugbrød #1 (giver 2 store rugbrød). Tilsæt 1 kg rugmel og lad dejen hæve 12 timer, lunt og under et fugtigt klæde. Dag 2. Ælt endnu 500g rugmel, 750g skårne rugkerner og 250g rugflager i dejen sammen med 7 dl vand og 6 spsk. Hæld i 2 rugbrødsforme (jeg bruger Tefal Jamie Oliver Silikoneforme med fast kant – den første af sin slags) og sæt til hævning lunt i 4 timer under et fugtigt klæde. Tilsæt 1 kg rugmel og lad dejen hæve 12 timer, lunt og under et fugtigt klæde
Frederiksdal er sandsynligvis det mest ambitiøse vinprojekt på dansk grund, men faktisk starter historien med to gastronomers drøm om at producere sortfodssvin
200 g. 2 dl vand. Sæt fordejen på køl i 24 timer, evt. Dag 2 - Resultatet. 2 dl lunkent mælk. 20 g. 30 ml æggehvide/2 æg. skæres over, og derefter skal de have cirka 5 minutter i ovnen igen ved 220 grader. 200 g. 2 dl vand. Dag 2 - Resultatet. 2 dl lunkent m. 20 g. 30 ml æggehvide/2 æg
Rabarbermarmelade lavet i ovnenAnnes søde syltebog, Anne Hjernøe2 små glas1 kilo rabarber750 g sukker1-2 vaniljestængerAtamon eller spiritus til skylning af glasSkær rabarberne i små stykker (. Stil fadet i ovnen ved 200 grader, til rabarberne er møre og væden fordampet - det tager ca. 20-30 minutter. 2 små glas. 1-2 vaniljestænger
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.