Æggekage i ovn – Når jeg laver æggekage i ovn bruger jeg en grundopskrift på æggekage, og så kommer jeg ellers i, hvad jeg føler for, eller hvad jeg har af rester – det kan være løg, porrer, blomkål, kogte rodfrugter – alt sammen i mindre stykker, naturligvis – eller revet ost
Og du kan også komme alt muligt i en æggekage – både af kød og grøntsager, ja, sågar ris og pasta. Er du til en traditionel æggekage, så er det noget med bacon, tomater og purløg
En ret som du kan spise, med absolut god samvittighed, er æggekage. Det tager lidt tid at lave en æggekage, og hvis du haster der ud af, med høj varme så brander den helt sikkert på
Spaghetti carbonara (med bønnespaghetti og proteiner). Hvad er en ægte Spaghetti Carbonara. Det er der rigtig mange delte meninger om… Nogen kender en italiener, som mener, man kun skal bruge æggeblommer og ikke hele æg
Paneret mad smager fantastisk, men oftest er det også en noget usund fornøjelse. Det er dog muligt at panere maden og få den lækre sprødhed uden at stege i olie
Djævleæg. By Madfidusen. March 14, 2016. No Comments. Deviled eggs – Amerikanske djævleæg, er en lækker hors d’oeuvre med oprindelse i det italienske køkken
Her om dagen kom jeg over en herlighet som heter Pizza kake, dette måtte testes. Oppskriften er enkel men litt tidkrevende, men det er absolutt verd tiden
Den nemme og virkelige lækre pizza har jeg fået opskriften på fra min søde bonus-datter Mai. Jeg vil rigtig gerne dele opskriften med jer, måske den står på menuen til aftensmaden i morgen
En æggekage er perfekt at lave en aften, hvor aftensmaden skal over i en fart. Det vigtigste er, at hele æggemassen har sat sig, så tjek om det er stivnet i midten, før du tager æggekagen ud af ovnen
Tykkam – den gammeldags oksesteg. Den, der skal steges langsomt i gryde, til den bliver mør og lækker. Krydret med enebær for skarphed, hyldeblomstsaft for krydret sødme, lidt bacon for det røgede, laurbærblade og peberkorn – og med tilbehør fra haven
N. u. e. r. d. t. f. h. å. n. m. g. æ. p. v. i. (. o. ,. l. a. ). k. s. b. y. j. ø. O. D. E. c. S. V. C. 1. 2. J. G. 3. 0. ½. 5. /. 4. +. z. R. B. L. F. T. Æ. -. K. P. 8. I. H
J. a. ,. o. g. p. ø. l. s. e. r. D. t. f. i. k. v. n. m. å. d. j. æ. h. b. u. y. M. E. -. ). O. c. (. G. w. Æ. 2. 8. 1. 6. T. R. S. ½. P. 5. V. L. H. ". C. ) g
V. i. k. ø. b. t. e. s. d. u. g. n. o. r. c. l. ,. f. j. v. a. m. p. æ. å. D. h. E. (. y. ). R. J. ". -. N. 2. 3. 1. /. 6. M. O. L. 4. C. ½. B. S. 0. H. F. 8. 9. Æ. K. P. I. z. ❤. w. G. ) g
Uanset hvormange variationer af vafler jeg er stødt på – nogle med banan, nogle med grahamsmel andre med korn og proteinpulver… ja, så er der bare ikke noget, der slår gode gammeldags vafler, præcis som min mormor ville have lavet dem
Jeg skal love for at sommeren virkelig forkæler os de her dage. Jeg har stadig ferie, og har både besøgt Strandbaren og Den Permanente i Århus her de sidste par dage
Gammeldags fastelavnsboller burde man spise året rundt. Gammeldags fastelavnsboller. Gammeldags fastelavnsboller med creme og syltetøj, ca 15 stk. 2017-02-20Average Rating 5 Based on 1 Review(s) Gammeldags fastelavnsboller med creme og syltetøj, ca 15 stk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.