Fordel det meste af kartoffelmosen i fadet, men gem lidt som du kan sætte i toppe ovenpå. Hæld vandet fra, og sæt gryden tilbage på det slukkede blus – eller på laveste blus – og damp kartoflerne helt tørre
Ja, jeg kan sågar finde på at stege en rest på panden til frokost dagen efter som en slags kartoffelmosfrikadeller, eller jeg kan spise det som pålægpå en rugbrødsmad – gerne med rester af hvad der nu måtte have været til mosen dagen før
Pas på med ikke at røre mosen så grundigt, så den bliver glat som en almindelig kartoffelmos. AnretningFordel den grove kartoffelmospå fire varme tallerkener og fordel yoghurten over med en ske, og dernæst purløgsolien
Bagt kartoffelmos med. Ønsker du at lave en kartoffelmos som smager anderledes og. Denne kartoffelmos. Kom kartoffelmosen, bacon, rødløg og revet ost sammen og rør
Her kommer både en opskrift påkartoffelmos og rodfrugtmos uden kartofler. Kartoffelmos kan sagtens være mælkefrit og smager stadig fremragende (eller bedre) af den grund
eks gryderetter eller hvor du tidligere ville have serveret kartoffelmos. 1 blomkål3 fed hvidløg25 g klaret smørSalt & peberMuskatSkær blomkålen i buketter
Anret kartoffelmosenpå en tallerken med de strimlede rodfrugter oven på og drys med persille. Her er min version af den traditionelle ret "Brændende kærlighed" - en rigtig vinterret der varmer på kolde dage
Her er en opskrift på en kartoffelmos med sweet potatoes og krydderurte-salt, som skiller sig lidt ud fra den helt klassiske, og hvor der er drøn på smagen
Den besværlige måde at lave kartoffelmospå skyldes, at der hele tiden skal være styr på stivelsen i kartoflerne, så hvert stivelsesmolekyle udvider sig så meget som muligt uden at briste
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.