Piskflormelis, vaniljekorn og æggeblommer sammen til en tyk og luftig masse. Bring fløden op at koge sammen med de tomme vaniljestænger, når det koger sætter du gryden til side og lader fløde køle ned til det er fingervarm
Så prøv denne simple og hurtige is, som smager syndigt, men kan spisesmed god samvittighed. Har du også lyst til noget sødt og forfriskende i weekenden
Bland den sammen medpiskefløden. Derefter blandes det sammen med den kondenseret mælk. Der blev til en gang vaniljeis, og UDEN en ismaskine, så det blev "under omrøring"-metoden, som Klidmoster foreskriver
Hæld piskefløden og den kondenseret mælk samt vaniljeekstrakten i en skål og pisk den, enten med håndmikseren eller på en røremaskine, til massen er en tyktflydenden cremet masse
Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Burgerboller med durum og italiensk fuldkornshvedemel. Drys bollerne med lidt durummel og bag i ca. italiensk fuldkornshvedemel300 gr. 5-10 minutter til dejen bliver elastisk
D. e. t. v. a. r. n. y. å. s. d. i. 2. 0. 1. 3. ). o. k. l. c. 9. p. u. ø. b. m. ,. æ. g. f. w. B. h. L. F. /. S. U. O. 5. 6. H. -. 8. 7. C. T. Y. P. (. z. R. M. x. '. q. 4
Det gode ved suppen er at den er mega let at lave og der er ikke så mange trin i den så alle kan faktisk lave den plus man kan variere grøntsagerne til dem man bedst kan lide
Det er simpelthen den perfekte lille dessert eller snack på en solskinsdag – Jeg skal helt sikkert have eksperimenteret med andre lækre frugt is og forsøge at udskifte kiwi og hindbær med fx, jordbær, blåbær, banenskiver, vindruer, ananas og mango
Personligt mener jeg dog ikke, at du får en lige så cremet og fast konsistens, som hvis du laver den med Fiber Sirup – som mine flødeboller er lavet med
Dyp dem dernæst i rismel eller i frø, kerner eller birkes efter behag. Dyp hver bolle i olivenolie og tril dem let i hænderne, så de bliver dækkede med olien
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.