S. t. e. g. b. ø. f. r. n. p. å. i. l. a. d. ,. o. s. m. æ. k. u. c. F. O. T. L. A. R. N. E. K. 7. 5. 0. y. B. G. M. 4. 2. v. 1. h. D. I. 6. V. H. P. (. ). ½. 8. -. é
Hvis dine elskede søde vafler med syltetøj og flødeskum skal helsificeres, så må jeg sige, at jeg tror, jeg har fundet frem til den helt rette opskrift, hvor der gås minimalt på kompromis med den originale smag og konsistens
Dippen eller cremen her er intet mindre end genial. Den har så meget smag og lækkerhed. Brug den på tapasbordet, til pasta, til salat, i sandwich eller spis den bare direkte fra glasset
M. a. n. k. v. i. r. e. l. g. s. m. f. o. h. j. d. ø. b. t. y. p. æ. H. u. D. S. 1. /. 2. 3. 8. 6. -. 0. å. L. K. V. ,. N. 5. B. c. (. ). T. F. 4. J. O
De ser ikke altid super charmerende ud, de der gryderetter, men man må jo bare elske dem alligevel. Fordi de smager godt, og fordi de er nemme at have med at gøre – og fordi man virkelig kan spække dem med grøntsager
D. a. j. e. g. r. b. d. i. S. t. o. c. k. h. l. m. ,. å. n. æ. p. Ö. s. u. v. f. (. ). ø. I. y. H. C. M. 2. 4. /. 6. -. 0. 1. 3. L. V. B. P. 5. T. 8. F
Nåh ja, og så den, som tiltalte mig mest lige umiddelbart sådan en halvkold efterårsdag. Geniale grøntsager – ny kogebog af Maria Engbjerg fra Vanløse Blues
Tacosaus er enkelt og lage selv. Den koster ikke mye i butikken hvis du kjøper den ferdig, men det kan jo være morsomt å se om den man lager selv blir bedre
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.