Start med en bund, så et lag fløde, så jordbær og gentag. Når bundene er helt kolde piskes fløden. Da jeg skulle holde fødselsdag for noget af min skønne familie, skulle der selvfølgelig laves en lagkage
S. t. æ. r. k. i. n. s. p. e. a. f. o. c. h. g. m. j. d. l. ,. u. å. ø. D. -. ". v. ). C. b. B. 2. 5. 0. 1. /. 3. M. (. P. y. T. H. L. F. J. V. 8. N. G. U. 6
Hæld fløde/chokoladen i en skål, dæk til med film og stil den i køleskabet til næste dag. Hæld fløden i en gryde, flæk vaniljestangen, skrab kernerne ud og kom både kerner og stang i
Pisk flødeskummen stiv og pisk de optøede bær i. Gentag med bær-skummet og læg en bund på. Smør lemoncurd på den nederste bund og knus Bastogne kiksene udover
Pynt hele lagkagenmedflødeskum. Flødeskum. Men efter et mislykket forsøg på brombærmousse, blev det i stedet til lagkagemed banan, kagecreme og chokolademousse
flødeost, ikke light. Dejen bages straks i tre bunde på bagepapir eller i lagkageforme. Limemoussen er lavet efter en opskrift, som jeg fandt påMadmedhjerte Jeg lavede halvanden portion, da jeg kun ville have limemousse i kagen
Jeg troede et kort øjeblik vi kunne klare den medflødeboller, men dén gik ikke. Bliv nu ikke forskrækket over mængden af fløde - man spiser kun et enkelt stykke, og der er trods alt rigtig meget frugt i kagen
Min far kan hverken lide fondant eller flødeskum, så da min mor bad mig lave en lagkage til fejringen af hans fødselsdag, måtte jeg jo lige tænke over hvordan det så skulle være når nu jeg ikke måtte lave en traktor i fondant (han er landmand)
Og med solstrålerne kommer sommeren, som betyder koldskål og jordbær medfløde. Pisk fløden til let flødeskum og vend det i koldskålen ad to omgange til du opnår en ensartet, tyktflydende koldskålsmousse
Pisket fløde +. Dejen kommes i 2 lagkagebunde forme, foret med bagepapir. Måske kunne man bruge den mellem 2 lagkage bunde sammen med frisk frugt og en mousse,
Bærerne tages ud af fryseren (medmindre man bruger friske), og piskefløden piskes, hvorefter den græske yoghurt/skyr tilføjes med vaniljen og flormelis
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.