Quinoa er et godt alternativ til ris, bulgur, perlespelt eller lignende og er meget sundt. har et højt indhold af protein, masser af vitaminer, jern, kalk og så er det glutenfrit
D. e. n. l. i. a. s. p. d. k. å. r. b. S. Å. f. o. t. O. g. m. ø. ,. v. æ. H. u. h. (. ). x. L. 1. 2. +. 0. j. 3. ½. q. /. 4. -. V. y. R. B. P. K. N. F. J. A. c. T. G. w. M. ". I
-. b. o. i. B. a. n. d. h. l. m. g. j. r. æ. s. f. v. e. H. K. u. t. 1. 0. å. k. N. p. L. ,. y. D. ø. J. M. F. A. c. V. 3. S. O. T. R. ". P. E. /. w. 2. 4. ”. C. I. G. a l
V. e. j. r. t. s. k. ø. n. o. g. h. a. f. d. l. ,. å. y. v. æ. i. w. D. u. p. m. ). J. b. G. H. M. P. '. B. 1. 2. 3. 0. %. A. L. c. F. C. S. U. K. -. n g
Rigtig meget laks, og for ikke at køre surt i det, varierer jeg tilberedningen fra gang til gang. Top med granatæblekernerJeg lavede også en paprikahumus, fordi jeg ikke kan få nok af den
Det var min veninde og jeg, der lavede den, og vi var begge to positivt overraskede, da vores (hvad vi troede skulle blive) kedelige frokost, blev til denne smukkeog ret lækre salat
Men jeg er ikke den store fan af tilsat olie, så min suppe-historie er uden svits og olie. Men til gengæld får de grøntsager, der skal bruge lidt længere tid om at blive møre, et ekstra start drøn i en smule vand
marts, så der er god tid til at tilmelde sig. Hvis man ønsker to lodder, kan man dele denne giveaway med et billede og link i et indlæg på sin egen blog
Samme tankegang møder jeg ofte hos mine kostvejledningsklienter (og hos mig selv) – at så snart man får tabt kiloene vil de ikke ryge på igen, fordi mavesækken har vænnet sig til mindre mad og man har fået sig nogle gode, nye vaner
Der var i den grad et udvalg uden lige når det kom til madfronten og for rigtig mange af Smukfest's gæster er maden en stor del af festen, det er en luksus festival og det er hele vejen igennem
T. i. l. s. d. t. e. å. r. m. K. a. v. D. g. F. c. f. k. j. n. o. S. b. N. u. ,. æ. p. ø. -. h. J. y. I. 6. 3. 2. 0. 1. 5. 4. E. R. (. G. C. B. w. ). H
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.