Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. Bollerne er rige på gode naturligt glutenfri kulhydrater, indeholder masser af proteiner og nemme at smække i tasken på lange dage
Dyp hver bolle i olivenolie og tril dem let i hænderne, så de bliver dækkede med olien. Dejen hældes derefter ud på et godt meldrysset bord, og dejen skæres i passende stykker
Nu kan jeg bage glutenfrit brød ogboller rimelig hurtigt ogmed et super resultat hver gang. Med en travl hverdag, er det ikke altid at der er tid til at eksperimentere, og det endte oftest med at der manglede glutenfrit brød
Resultatet blev rigtig godt og de smagte tilmed skønt. Derfor valgte jeg at dele dejen i de to dele for at afprøve om de blev bedst af at blive bagt med det samme eller efter en langtidshævning
Bland derefter æg og kokosmælk godt sammen, inden du hælder det sammen med de tørrer ingredienser. Disse boller er utrolig mættende og kan bruges til morgenmad, mellemmåltid og frokost
Rør det hele sammen og lad det stå overdækket på køkkenbordet et par timer eller en dags tid. Efter rigtig mange forsøg kommer her den dejligste opskrift på boller bagt med surdej
The post Glutenfribollermed müsli eller chokolade appeared first on sunderehverdag blog. Selvom der er kommet mange glutenfrie alternativer til brød og kager, og selvom jeg har hørt godt om dem, så var jeg virkelig skeptisk da jeg skulle prøve Urtekrams fiberbagemix til glutenfrieboller
Jeg er ikke så vild med julebag generelt, småkager er noget af det kedeligste jeg ved, så jeg laver i stedet de her lækre “juleboller” med en lækker smag af marcipan og chokolade
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.