Det hele røres godt sammen, gerne på røremaskine i en 8-10 minutter. Hæver en times tid et lunt sted. Dejen hældes derefter ud på et godt meldrysset bord, og dejen skæres i passende stykker
Burgerbollerne er bagt med boghvede- og majsmel, så de er helt glutenfrie. Resultatet blev overraskende godt og i forhold til at de er glutenfrie, så smagte de slet ikke sådan
Jeg kastede mig ud i at lave glutenfrieburgerboller og de blev overraskende gode. Jeg har nemlig haft lidt uheld med at bage glutenfrit brød, det bliver ofte meget klæ i midten, nærmest uanset hvor lang tid de får i ovnen
glutenfriSundt alternativvegetar. Havregryn indeholder ikke gluten, men markerne står nogle gange op ad hvedemarker, derfor kan man købe glutenfri havregryn, som ikke har været i nærheden af hvede
havregryn af ren havre - det er ikke normen)½ tsk bagepulver med top (Hvis glutenfri. glutenfrit bagepulver)½ tsk salt med top½ tsk stødt kanel¼ tsk muskatnødca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.