Glutenfri cookies med chokolade og pekannødder
Min Mormors Kager
Min Mormors Kager
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 170 g blødt smør
  • 150 g sukker (jeg brugte halvt brun farin og halvt rørsukker)
  • 1 æg
  • 250 g glutenfrit mel – min. to slags (jeg brugte 75 g kartoffelmel, 75 g fuldkornsrismel og 100 g havremel)
  • ½ tsk bagepulver
  • ½ tsk groft havsalt
  • 85 g grofthakket mørk chokolade
  • 80 g grofthakkede pekannødder (alternativt brug udvandede valnødder – se tricket til ikke-bitre valnødder her)
  • Evt. lidt smeltet chokolade til pynt

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.