Glutenfri fødselsdagsboller og 'Smør'
Det Mælkefri Køkken
Det Mælkefri Køkken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 10-12 stk
  • 3 ½ dl
  • 1 ½ dl fuldkornsris
  • 3 dl majsstivelse
  • 2 dl glutenfri havremel – kan
  • udskiftes med rismel eller anden glutenfri meltype
  • ½ spsk. fintmalede
  • loppefrøskaller (fx Fiber
  • HUSK) eller
  • 1 spsk loppefrøskaller (fx HUSK)
  • For runde boller: Placer
  • 10-12 muffinforme på en bageplade. Hæld en stor spiseske dej i hver muffinform.
  • 1 dl olivenolie (ekstra
  • jomfruolivenolie med en mild smag, fx fra Urtekram eller koldpresset rapsolie for endnu mildere smag)
  •  
  • Hvidløgssmør
  • Tilsæt friskhakkede hvidløg, alt efter smag – men start med 1-2 fed
  •  
  • Persillesmør
  • Tilsæt friskhakket persille efter smag. Fx 2-3 spsk

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.