Glutenfri fastelavnsboller
Glutenfri Start
Glutenfri Start
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 12 stk
  • 2,5 dl vand
  • 65 g margarine
  • 85 g rismel
  • 55 g maizena
  • 1 spsk sukker
  • 4 æg
  • 3 dl sojamælk med vanilje
  • 6 æggeblommer
  • 40 g rørsukker
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 1 spsk maizena
  • 1½ dl piskefløde fra Soyatoo (du kan bruge kokosfløden eller risfløden)
  • 3-4 spsk flormelis
  • 1 tsk kakaopulver
  • Koldt vand
  • 1,5 dl sojacreme fra Soyatoo
  • 4-5 spsk hindbærmarmelade

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.