Brødet smager rigtig godt og holder sig frisk længere end noget andet glutenfrit brød jeg er støt på - det bliver ikke tørt og kan sagtens spises (og nydes) uden at det nødvendigvis skal ristes på en brødrister først
Kan dækkes med glasur eller spis med flødeskum tilblandet lidt citron og vanilje. 3 æg. 3 dl sukker. 5 dl græskar pureret eller revet (hokaido eller de store man laver lanterner af)
H. a. l. o. w. e. n. r. i. g. m. h. j. ø. t. ,. v. k. æ. p. y. u. D. å. s. d. (. ). E. f. b. -. Z. S. I. C. K. N. c. G. 1. 3. 2. 5. 0. ½. 8. V. F. R. B. 7. T. L. J. O. P. M. "
Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. Bollerne er rige på gode naturligt glutenfri kulhydrater, indeholder masser af proteiner og nemme at smække i tasken på lange dage
Det kan man åbenbart ikke gøre med sukrin melis, og derfor “forsvandt” min hvide overflade. Sukkerfri, LCHF, Cookies, Glutenfri, Småkager, Kakao, Mælkefri, Low Carb Kakao cookies
havregryn af ren havre - det er ikke normen)½ tsk bagepulver med top (Hvis glutenfri. de her lækre, tykke, svampede pandekager med banan og masser af fuldkorn er lige hvad jeg har ledt efter
Glutenfri og sukkerfri mazarintærte – og som med alle andre kager, så er ét stykke sjældent nok. Var det virkelig det bedste, du kunne op med efter en hel måneds tavshed på bloggen
Jeg bager meget, men synes ikke jeg har held med de glutenfri boller, de hæver jo næsten ikke er flade og ser slet ikke gode ud, hvad gør jeg forkert, synes jeg har fulgt opskriften nøje
Tilsæt margarinen i små klatter og smuldre det i melet med fingrene, til det ligner revet ost. Vi er efter lang tid kommet frem til en glutenfri tærtebund, som vi godt kan li og som fungerer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.