I en blender, blendes banan med plantemælk og olie. Lad dejen hvile en halv times tid inden brug, dette er vigtigt for at pandekagerne kan hænge sammen
havregryn af ren havre - det er ikke normen)½ tsk bagepulver med top (Hvis glutenfri. Pandekager er altid en vinder, men jeg kan nu godt lide, når min morgenmad også er sund og mættende
De er sukkeri, glutenfri, mælkefri og æggefri – men dette gør dem bestemt ikke mindre lækre. Nemme og lækre morgenmadspandekager som er perfekte til brunch eller den ekstra gode morgenmad
- glutenfriog mælkefri. De er til gengæld lidt nemmere at tilberede, bliver tykkere - næsten som amerikanske pandekager, og giver en virkelig virkelig virkelig god mæthedsfornemmelse
På en sliplet-overflade hænger pandekagerne aldrig fast og er derfor meget nemme at vende. *Rismælk kan også bruges, men dejen kan blive lidt mere porøs
Server pandekagerne varme med ahornsirup og friske blåbær eller hindbær. Lav en fordybning i midten, tilsæt æg og det halve af mælken og pisk ( men ikke for længe), til du har en glat, cremet dej
Giv dine blåbær et hurtigt opkog, evt i micro'en. og rør hurtigt en spsk honning i. Kog en havregrød af 2 kop glutenfrie havregryn (Rema har dem nu. -) ) og 3 kop vand og lidt salt. rør 2 æg i og derefter havregrøden og 1 banan. Kog en havregrød af 2 kop glutenfrie havregryn (Rema har dem nu. -) ) og 3 kop vand og lidt salt
Det har imidlertid været lidt af en udfordring at finde den helt perfekte glutenfri opskrift, og det er nu ikke fordi denne er helt perfekt, men den er i hvert fald landet der, hvor jeg gerne deler den – for jeg har fulgt den flere gange nu, og de er blevet gode hver gang
Da jeg længe havde haft lyst til pandekagerog når vi nu alligevel skulle hygge os lidt, så smuttede jeg en tur i køkkenet og lavede en stor portion luftig ogglutenfripandekager
- med max power og et strejf af æble og kanelJa for med disse flade powerkager, er det pludselig ikke ligeså forbudt og besværligt at spise pandekager til morgenmaden, for disse tager ingen tid at lave og er samtidig sunde
Det er ikke fordi der er noget i vejen med almindelige pandekager, men amerikanske pandekager egner sig altså helt klart bedre til brunch eller morgenmad
Super hurtige og dejligt. Mos bananer og havregryn i. Tilsæt vaniljepulver og eventuelle tilsætninger. 2 ½ dl glutenfri havregryn. stykke bagepapir på en bageplade og bag i ovnen ved 180 grader i 15 minutter
Havregryn indeholder ikke gluten, men markerne står nogle gange op ad hvedemarker, derfor kan man købe glutenfri havregryn, som ikke har været i nærheden af hvede
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.