Glutenfriogsukkerfri mazarintærte – og som med alle andre kager, så er ét stykke sjældent nok. I hvert fald betyder det, at vi har fået en vaskeægte hverdag igen med to udearbejdende forældre og to børn i institution, og så bliver det sekundært med bloggen, selv om kameraet er fyldt med billeder af kager, jeg gerne vil dele med jer Men tilbage til det, det hele handler om – glutenfri mazarintærte
Det smukke efterår er over os og de mørke aftner byder op til noget sødt. Jeg har lavet disse lækre chokolade-nødde cookies fra morgenstunden af og må bare dele dem med jer med det samme
Når man har gæster vil man jo altid gerne servere en lækker dessert og når man lige har købt hus har man altid mange gæster Jeg er derfor superglad for mit sukker- ogglutenfrie køkken i denne tid
I. f. e. b. r. u. a. s. i. d. t. å. (. 2. 0. 1. ). h. o. l. j. g. p. m. n. -. J. v. æ. y. D. k. c. ø. /. S. ,. N. é. F. ". M. B. R. 7. %. H. T. V. 5. x. °. C. L. ) l
Tærten havde en god konsistens, da kombinationen af den sprøde chokolade og bundens lidt småbløde, småporøse, småknasende struktur, samt de friske, søde jordbær og den kolde vaniljeis gav et fantastisk helhedsindtyk
Glutenfri, Laktosefri, Mælkefri, Sukkerfri, Uden tilsat sukker. Her får du bananmuffins der er fri for sukker, gluten og mælkeprodukter – ideelle til diverse allergier og diæter
Men om fredagen fejrede vi fødselsdagen i vuggestuen med sang, hygge og med denne lækre sukker-/ ogglutenfri chokoladekage samt lidt frugt (se nederst)
I den forbindelse er vi i gang med sprøde havregrødschips med hvid chokolade og tørrede jordbær på. De er blevet rigtig gode og er især lækre som en lille sød snack
Glutenfriogsukkerfri chokola. sukkerfriog glut. Så kan du vælge at bage verdens mindste muffin, eller du kan bruge denne uges tirsdagstip og lave en wrap – bare en sød én af slagsen
Opskrift på glutenfri lowcarb. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har en sød tand. Og den er endda ret stor Det vidner mængden af indlæg i kategoren “sødt og sundt” vist også om, tsk tsk
Brødet smager rigtig godt og holder sig frisk længere end noget andet glutenfrit brød jeg er støt på - det bliver ikke tørt og kan sagtens spises (og nydes) uden at det nødvendigvis skal ristes på en brødrister først
Før skulle man lede efter de sunde valg og bruge en del tid på at læse indholdsfortegnelser, men men nu er der heldigvis kommet mere fokus på både sundhed generelt, men også på glutenfriogsukkerfri alternativer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.