Det hele røres godt sammen, gerne på røremaskine i en 8-10 minutter. Hæver en times tid et lunt sted. Dejen hældes derefter ud på et godt meldrysset bord, og dejen skæres i passende stykker
Igår lykkedes det for mig at lave min yndlings knækbrødsopskrift om, så knækbrødene blev glutenfri. Oven i den gode smag kan man glæde sig over glutenfri knækbrød, som er billige at bage
De glutenfri havregrynskager kan holde sig sprøde i dåsen i ca. Instruktioner. Tænd ovnen på 175°C. Start med at blande havregryn, mel, bagepulver og vanilje i en skål og sæt det til side
{ Glutenfrie, søde gulerodsboller }. Der er nogle gode grundregler, når vi taler glutenfri bagning. Jeg får rigtig mange spørgsmål og kommentarer til mine glutenfrie brødopskrifter på bloggen, og derfor tænkte jeg, at jeg ville lave et seperat blogindlæg om glutenfri bagning
Æggekage i ovn – Når jeg laver æggekage i ovn bruger jeg en grundopskrift på æggekage, og så kommer jeg ellers i, hvad jeg føler for, eller hvad jeg har af rester – det kan være løg, porrer, blomkål, kogte rodfrugter – alt sammen i mindre stykker, naturligvis – eller revet ost
At bage glutenfrit kan være en kunst i sig selv. Med en travl hverdag, er det ikke altid at der er tid til at eksperimentere, og det endte oftest med at der manglede glutenfrit brød
Jeg prøver at eksperimentere med forskellige opskrifter på glutenfri rugbrød og har afprøvet denne opskrift som jeg har sammensat af forskellige glutenfri meltyper samt forskellige kerner
Hvis du leder efter velsmagende glutenfri, luftige boller med en sprød skorpe, så led ikke længere. Jeg tager udgangspunkt i denne opskrift fra Glutenfri Start
Instruktioner. Bland fuldkornsrismel, havremel og salt i en skål. Tilsæt margarinen i små klatter og smuldre det i melet med fingrene, til det ligner revet ost
En personlig og sundhedsrealistisk blog om min passion for løb. Danmarks mest besøgte løbeblog, hvor jeg skriver om min løbetræning, mine målsætninger og mine erfaringer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.