Mine fejl-småkager var blevet til nogle lækre kakao cookies i stedet for. I sidste uge besluttede jeg mig for at lave misforståede kager (altså crinkle cookies, som de originalt hedder)
-). Sprøde, store cookies med masser mørk chokolade og sej karamel i midten. -). Og nu kommer vi snart til det, det i virkeligheden handler om – de glutenfri chocolate chip cookies med karamel, som er så utroligt lækre, sprøde og samtidig seje på grund af karamellen
Rigtig lækre cookies tiltrods for der ikke er mel i - SKAL prøves, du bliver ikke skuffet over dem. Form cookies & læg dem på en bageplade - beklædt med bagepapir
-). Glutenfri cookies og iskold mælk – og denne regnvåde novemberdag er reddet. -). Og mens jeg svarede hende tilbage, slog det mig, at jeg skylder en opskrift på glutenfri cookies med chokolade og pekannødder
Jeg har længe gerne villet eksperimentere med bagværk af sorte bønner og efter at have smagt disse cookies, så fortryder jeg egentlig, at jeg ikke gik i gang med noget før
(ca 16 stk)100 g mørk chokolade125 g smør175 g rørsukker eller farin2 tsk vanillesukker1 æg150 g gf mel Schär C½ tsk xanthan gummi½ tsk bagepulver50 blandede grofthakkede nødder (peanuts, valnødder, hasselnødder)Hak chokoladen og smelt den i en skål over vandbad ved svag varme
ca 24 stk. 160 g brun farin260 g peanut butter ( jeg brugte crunchy, det blev rigtig godt)1 æg1 tsk bagepulver½ tsk gfg2 spsk Schär C25 g smørSukker og peanutbutter røres sammen
-. -. -. E. n. l. i. e. s. ø. d. a. g. f. y. t. m. p. r. o. ,. k. L. v. å. b. c. h. u. j. C. 1. 8. T. æ. 0. 6. (. ). 7. %. 3. 4. 5. /. 2. B. H. F. M. S. D. K. O. '. G
a 15 stk. 75 g smør150 g sukker1 tsk vanillesukker1 æg175 g glutenfrit mel Schär C1 tsk gfg1 tsk bagepulver100 g mørk chokolade50 g saltede peanutsRør smør, sukker og vanillesukker cremet, og rør ægget i
miks godt med håndmikser til alt er blandet 1-2 minutter. Stek i 12- 15 minutter midt i ovnen. Disse kjeksene er bare helt fantastisk gode, trenger vel ikke nevne at ungene elsker disse, men det gjør jammen vi voksne også
Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
husk-pulver/loppefrøskaller. Bland massen med revet ost, æg, husk-pulver og salt, tryk fladt på et bagepapir på en bageplade, og bag den 15 minutter. Put dit ønskede fyld på, for eksempel tomatpuré og ost og bag 5-10 minutter mere
Det her er uden tvivl de bedste hjemmelavede cookies jeg nogensinde har smagt. The post American Chocolate Chip Cookies appeared first on sunderehverdag blog
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.